19.5.11

Contest Blog Saya Smart


بسم الله الرحمن الرحيم

heyy peeps ! hepy malam semua . hehe . arini baru ada hati nak bukak blog . dah seminggu kodd tak bukak disebabkan hormon badan yang tak berapa nak betol . haha . sakit sakit sakit . 
apa yang sakit tu ?  erm red flag lahh . seperti yang korang tahu kalau kita 'red flag' tu mestilahh asek nak mara orang je kan . takpe . puas dah aku mara semua orang . 

lari tajuk okai !
bukak buka blog tadi tengok kat shoutbox ada comment dari putri ni . dia tag aku kat entry dia sebab mau ajak aku join contest ni . aku pon tak penah lah join join contest ni . teringin jugak nak join . tengs kat putri . hehe . so dengan ini aku nak join lahh . tu yang buadd entry pasal contest ni . semua syarat syarat nya aku dah tunaikan . 

actually aku tak mengharap menang pon sebab aku dah terlambat . ^^'
takpelahh aku nak join jugak . 
aku nak tag kat budak budak nihh . 
   
okeng siap . harap menang haha . tak penah join kodd . 


 mood : skype ngan ISADORRA doremon haha 






Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

2 ribuuuu artiss:

PuTRi TeDDy said...

wahhh!tengkiu join~ :D hehe hope menang ye eika..kalu ada contest blog blink-blink nnt ptri gtaw eh..mesti ieka menang!~love ur blog

atikamohdnor said...

@PuTRi TeDDy takde hal lah yang . memang tak penah join mana mana contest lagi pon . kesian kan . haha . oke oke tengs . ada pape shoutbox je k . :)


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess