19.7.11

aii tak sangka . . . ai tak sangkaaaaa . . .


hyeee . .
bukak je belog tadi tengok ada comment dari Ed Faris ni .
dia cakap kat situ macam niii
menggeletarrr kepala lutut aku baca . #tipooo
padahal aku saje je join layankan kerenah minahhh nii . oppss sorii . dia yang tag nama aku ajak join mende ni . tak sangka pulak boleh dapat 2nd winner kan kan kan . walaupon hadiahnya tak berapa nak membuadkan bulu kaki aku berdiriiiii . erkkkkkkk !

ehh faten, engkau hadeeee? hahah korangggg koranggg tu yang dok canang sana sini adaaaa? takde kan . so, tutup muluttttt ! and teruskan follow belog aku yang bodo bodo ni . huahahha . 
okdahhbhaiii
p/s : jangan ingat belog buruk tak boleh menang tauuuu . buruk buruk pon engkau hadooooooo ?

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

4 ribuuuu artiss:

dyra adira said...

congrate dude !! huhu.....wah2.. ayu la sey!

atikamohdnor said...

@dyra adira hahha tengs . tak sangke plak boleh menang . hehe :)

muhamad hanif said...

weeewwiitt !

kan dah jnji hadiah bagi dua..

kankankan ?

atikamohdnor said...

@muhamad hanif ehhh, haah lahhh . aku lupa hadiah kena bagi dua dengan kau . . lupa lupa . hahha wekkkkkk !


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess