7.7.11

walaupun buruk tapiiiiiiii . .


hye peeps .
selamat petang yay .
aku taktau sekarang rajin sangadd nak men-doodle . maybe sebab tangan aku dah bedung kodd . hahah . dulu ada jugak try-try buadd tapi semuanya ke lautt . sekarang ni dah macam oke sikedd jekk .

hahaha . ye, jangan gelak . aku tau korang mesti guling-guling tengok doodle aku kan . tapi aku buadd sendirik . engkau hadoo ?
walaupon buruk kat mata kau, tapi comel kat mata aku . hahaha . oke selamat menikmati doodle . 
kbhai
p/s : saja aku buadd nak hilangkan rasa lapar sebab i'm fasting today :')
p/s/s : petang ikodd aku buka kat lua maiiiii . .

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

4 ribuuuu artiss:

muhamad hanif said...

ala,

tu mesti kau dgn balak kau..


buatla kau dgn aku ke ?





AAHHAHAHAHAHA

atikamohdnor said...

@muhamad hanifhaha kau nak ? nanti aku buadd . hahaha

Bella Bell said...

ok lettewwww.. comel je doodle awak.. ehhee!!~


nak jugak 1.. boleh? <-- tak malu =.=


^^

atikamohdnor said...

@Bella Belleh oke ke ? oke lah kan daripada takde . nak ? akan dipertimbangkan . wawawa .


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess