27.6.11

ada orang nak ke kalau perangai macam ni ?




hahahahha . saje je title aku .
trap kasi orang bukak belog aku yang hodoh plus serabai hanjing nii . hahaha
agak agak kenapa muka aku macam tuuu ?
aku pon taktau kenapa muka aku jadi macam tuu time nii . 
teruja barangkali
okbhaiii
#klik play kalau nak dengar lagu
p/s : aku jakun sebab baru tau tajuk lagu ni . haha . kesahhh ?
p/s/s : aku tak sure kenapa gamba  ni jadi bintik-bintik lepas edit guna photoscape

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

2 ribuuuu artiss:

Bella Bell said...

cam ne buat gambar macam ni? waahhh.. hebat la.. nak juga.. heheheh!!~



^^

atikamohdnor said...

@Bella Bell haaa nak header macam ni ? guna photoshop je . ada tak software tuu ?


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess