28.6.11

happy 1st couple anniversary


hye semuaaaanya sekaliii .
arinikan arinikannnn . . tengoklah title aku malas nak ulang banyak kali tapi aku nak ulang jugak ! ! !

Today is my 1st anniversary withh 
Muhammad Fazlee Shyahmi

oke, let us start with the 'jiwang' segment .  if u don't want to read this, u can click the [x] mark above yahh .

hari ni merupakan hari yang indahh buadd aku dan dia mungkin . tapi apa yang aku rasa ni tak sama macam aku dengan ex-boyfren aku yang dulu-dulu . aku pon taktau sebab apa aku rasa macam ni . aku rasa dia yang terbaik buadd aku . ya, mungkin korang akan cakap 'memanglah sebab tengah couple yang ni mesti cakap yang sekarang better than yang dulu' . oke aku mintak korang jangan nak buadd dosa mengata . haha . 

kalau aku ceritakan keburukan ex-boyfren aku yang dulu mesti korang pon akan tinggalkan dia . mungkin itulah jalan yang terbaik buadd aku kerana . . . . .

 'ALLAH AKAN MENEMUKAN KITA DENGAN ORANG YANG SALAH SEBELUM MENEMUKAN KITA DENGAN ORANGA YANG BETUL'

FYI, aku memang setuju sangadd dengan itu sebab kalau kita tak jumpa kesilapan macam mana kita nak menjadi lebih baik betul tak ? orang selalu kata 'learn from mistakes' . yaa itu betul . kalau semua yang kita buadd tu orang anggap betul je macam mana kita nak jumpa kesalahan kita . kesilapan tu penting untuk kita ubah diri kita . oke macam out of topic je . haha


This is just for my lovely beby ;')

Hye  sayang .
Beby . soryy sebab i tak tulis pakai tangan i . mesti u tau kan . tulisan i tak cantik  :'( hamboi buruk beno muka macam tuu .
Beby, macam tak percaya je kan kita...kita...kitaa...tak tercakap pulak dhaa . haha. Sori sebab i merapu je kan buadd surat cinta lah kengkononnya . mestii u tak suka . i tak paksa u baca pon tapi rugi kalau u tak baca . sumpah . haha
Hampir dua tahun kita kenal . 28jun tarikh special bagi i b sebab tarikh tu kita dicouplekan hehe and i nak kita kekal sampai akhir hayat kita . i janji akan setia dengan u . 
Beby sayangggg . .
I nak u tau yang i ni cuma insan biasa. I sama je macam perempuan-perempuan lain yang memerlukan kasih sayang dari seorang lelaki. I harap sangadd nanti bila kita dah sah jadi suami isteri, u bagi kasih sayang yang setuluskan kat i. I harap u setia, jujur dan yang penting dapat menerima insan yang kerdil macam i ni seadanya. hehe . untuk u, i dah korbankan facebook i, kawan-kawan lelaki i dan u tak bagi i mesra-mesra degan lelaki lain . i akan ikodd cakap u b . tapi satu je yang i nak dari u, i nak u setia dengan i . berilah kasih sayang yang setulusnya . hahahahahah
beby . .
I ni cuma insan biasa je . I bukan sempurna mana. Kadang- kadang i ada jugak buadd kesilapan. sampai u pernah cakap kalau u belum couple dengan i memang u taknak dengan i sebab perangai i yang buruk tuu :( I harap sangat nanti u dapat bimbing i ke jalan yang di redhai Allah. Sebab u kan ketua keluarga. Hehe .  I tak nak nanti sebab kesilapan i, u yang tanggung dosanya. I tak nak suami i menanggung dosa i. Jadinya u bimbinglah i eaa b.
Beby sayang . .
I ni cuma insan biasa je kann . I taklah secantik mana, i taklah sekaya mana, i taklah sebijak mana. I tahu i serba kekurangan. Sebab tulah i harap sangadd  u dapat terima i ni walau apa jua keadaannya. U pandanglah i dengan mata hati b.pleaseee haha .  Sebab mata hati tak boleh menipu kan sayang . I akan cuba menjadi yang terbaik untuk u b. InsyaAllah.
Beby . .
I ni cuma  insan biasa. Terciptanya i sama ngan perempuan lain dari rusuk lelaki, bukan dari kaki untuk di alas, bukan jugak dari kepala untuk di junjung. Tapi dekat di bahu untuk dilindung, dekat jua di hati untuk di kasihi. Kerana tu lahh i harap u didiklah i dengan keimanan. Bukan dengan pujian mahupun harta yang melimpah ruah.

huhhh! ini kali pertama aku buadd surat cinta oke . hahaha . ini semua untuk dia . aku bertuah sebab dapat dia . taktau lah dia bertuah tak sebab dapat aku . haha . tanya sama hatiii oke .
aku nak senaraikan apa yang ada kat dia sampai aku gilakan dia haha

  • fazlee atau lebih mesra dipanggil beby . haha . 
  • dia comel for sure
  • dia mempunya badan yang sedap untuk dipelukk . hahaha
  • dia jugak ada part-part yang aku suka cubit iaitu tang perot dia yang munceettt tuuu . opppsss !
  • dia ni penyayng orangnya . ya, tak tipooo . 
  • dia jugak penyabarr . selalu aku buadd salah dia sabar je . aku memang sengal oke . 
  • dia jugak tak banyyak buadd hal . i mean selalu kitorang gaduh pun punca dari akuuu . 
  • dia jugak seorang yang cemburu rabunn . hahah . ni aku tak cakap . dia yang cakap sendirik .
  • dia jugak seorang yang manja . disebabkan dia anak bongsu so dia memang manja . tu pon ada time je
  • dia jugak seorang yang tak jiwang macam aku . 
  • dia jugak seorang yang romantic bila tiba saat dan ketikanya .
  • dia jugak seorang yang pemalu . 
  • dia jugak seorang yang gila-gila macam aku . 
oke aku rasa tu je yang aku ingat . kalau ada penambahan aku buad entry yang lain . 
apa yang penting aku nak kekal dengan dia . 
ni gamba yang dia sukaaa . 


okbhaiii . 
p/s : maaf sebab kali ni entry aku berbunga-bunga dan agak panjang haha
p/s/s : tulisan pon kaler pink sebab aku tengah jiwang sekarang nihhh . 
p/s/s/s : fyi, aku tak pernah sejiwang ini okeee !

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

4 ribuuuu artiss:

ekaliyaNa said...
This comment has been removed by the author.
atikamohdnor said...

@ekaliyaNa hehe . tengs yang . nak makan nasi minyak lambat lagi lahh . tunggu eka ngan naz dulu . hahaha

ekaliyaNa said...
This comment has been removed by the author.
atikamohdnor said...

@ekaliyaNa aminn . insyaAllah ada :')


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess