27.6.11

nak letak tajuk apa eakkk ? haha


hye semuaaorangg . untuk orang yang view belog aku je . boleh gitewwww ?(nada gedik)
tamak tak haku ?
aku terasa macam aku tamak pulak malam ni sebab sampai dua entry aku nak post . tadi tu aku join segmen nii . saje-2 nak hilangkan bosan pada malam hari yang sunyi tanpa bintang ini . nak kemana berbunga-2 bagai ayat aku tuu . geli-geli-geli . hahaha

oke esok berapa haribulan ? sape dapat teka aku bagi lolipop . nak ?
ahh lambat lahhh kau . esok 28jun2011 . tarikh apa ni ? penting ke ?
heyyy u u u and u . tau tak esok 1st anniversary aku dengan boyfren aku . aii rasa macam kejap je kann dah setahun .

tak pecaye ? ada gak yang makan nasi guna stro ni kanggg . tengok ! ! ! *amboi garang benauuuu
see ! awak semuaa tak pecaya dengan kite kan . suka macam ni tauu (hentak-hentak kaki)
'alaaa baru setahunn . orang couple empat lima tahun takde kecoh macam kau ponn'
ada pulak suara-suara katak yang tak puas hatii dengan aku kann . oke tu aku tipooo . aku reka :')

apa yang menjadi masalah aku sekarang ni kan . aku taktau nak bagi dia apa . and dia juga mengalami benda yang sama . taktau nak bagi aku apa . aku bingung dan bingung . kemain tadi malam dia suruh mintak apa je yang aku nak kat dia . tapi aku ni jenis tak ghetii lah nak mintak-mintak bagai ni kan . kalau nak bagi biar dia yang pilih apa yang dia nak bagi . FYI, aku ni pemalu orangnya hahaha . 

alamak kalau korang pon korang takkan terkeluar kan nak mintak apa . puas aku pikir malam tadi . mintak kiss oke tak ? hahah nope ! just kidding
tunggu entry esok aku nak bagi dia apa eaa . sebab esok baru aku decide nak bagi dia apa . haha
kalau mintak dia bunga oke jugak (.n_n.)
okbhaiii . 
p/s : aku nak mintak dia kasutroda oke jugak tuuu =_='

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

4 ribuuuu artiss:

nasiputehsupayam said...

wah!!!! happy anniversarry !!!!!! smge bhgia k!!...

atikamohdnor said...

@nasiputehsupayam hehe amin . tengs yangg :')

muhamad hanif said...

tahniah ok ;)

AHHHAHAH

atikamohdnor said...

@muhamad hanif hehe tengs ye . may Allah bless us . aminn


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess