11.8.11

psssttt, sape nak doodle hodoh ni .


hye selamat petang .
baca tajuk entry tuu macam mintak penyepak je kan .
actually aku buad ni dah lama dah tapi lupaaa . aku dok save je kat laptop .
jap, tajuk entry macam nak bagi orang doodle, tapi ada orang nak ke? haha
#bajedartissss
okdahbaii
p/s : oke maap, tangan kanan gegerl ni agak cacat sebab time baby lupa nak bedung . tu yang cam tak bape nak sopan je tangannya hahha


Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

14 ribuuuu artiss:

amirahrosli said...

comelnya awak!

nak satu ^^

atikamohdnor said...

@amirahrosli nak ? amek ahhh .
hahaha

amirahrosli said...

haha nak amik lahh jap g.

simpan! <3 ngeh3

syrupmasin said...

haha..ta bedung?? :D

atikamohdnor said...

@amirahrosli hahahha .
nak simpan kat mana wehh ?

atikamohdnor said...

@syrupmasin haah .

aku lupa nak bedung hahah

Amna.Qadeeja said...

pandai wt doodle eh? nak tempahla camni heee *kelip-kelip mata* ;D

ENCIK TIKUS said...

ramai budak sekarang main doodles eh ? trend ehh ? lu berbakat... lu power...

atikamohdnor said...

@Amna.Qadeeja tempahh ? hahah .

oppp buad masa ni belum nak amek tempahan lagi sebab doodle pon cikai cikai belaka . hahha

atikamohdnor said...

@ENCIK TIKUS haha mana ada .

ramai lagi yang berbakat n power .

ni saje je ni .
orang doodle aku nyebok nak doodle jugak
hahha

Sue Hamiza said...

ade.:)

atikamohdnor said...

@Sue Hamiza macam minat lah . hahaha .

nanti papehal aku roger kau k

~syue syada~ said...

uiiii...nak satu !!!

kasi comel2 aw.. ngeh3

atikamohdnor said...

@~syue syada~ haha tak boleh nak janji lah wehh .

aku men-doodle ni ikodd mood.
hahha


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess