9.8.11

pejabat pos kali ke dua . . . grrrrrr !


oke, hye semuaa .
sehat ? kalau tak sehat jumpa doktor kalau malas jumpa aku mehhhh . haha
puasa cukup tak anak anak ibuuuu ?
mesti ada yang dah kantoi kannn . haaa jangan tipuu . bulan puasa bulan muliaa .

pfffttttt . oke memang aku merepek .

oke macam ni, tadi aku bangun awal tau . hahah . sebab apa aku suka citer kat orang time aku bangun awal, sebab jarang aku bangun awal . oke, tuu tipuuu (.n_n)Y

tadi siap siap kemas rumah then mandi . nak gerak parit raja sebab nak cuci gambar pasport and photostat segala galanya tuu . tengah bersiap tbe tbe si Madi dah terpacul depan rumah aku anta borang . baru ingat lepas g parit raja nak gerak rumah dia, tapi dia lebih cepat dari aku . tengs abang 125 kerana sudi anta sampai ke rumah . ahaaaaiiiiiii . terharuuu kamikkk .

lepas photostat, aku pon mesej member aku tanya dia ada kat rumah tak . ingat nak lepak rumah dia sebab awal lagi, tapi kerja . then gerak tempat kerja dia je . tibaa tibaaa, bommmmmmm. . .

ada excident kat trafic light tuu . ishhh kereta waja silver . aku bawak waja jugak . tapi kelabu lahh . hehhe . macam takod takod jugak aku . adehhh dah lah sorang, jumpa excident pulak . elak aku yang pengsan sebab aku kan overrrrr . hahhaha
maybe takde pape kodd . kalau tak silap aku cina dalam waja tuu .

oke, parit raja tadi memang macam busy sangadd je kan . nyampah pulak aku tengok . banyak pulak kete tuu . ingat gerak siang siang kereta kurang . naseb ada parking . puihhhhh .
baru nak mesej si member yang aku dah kat depan tempat dia kerja. . tiba tibaa kereta aku diketukkk . . .


'oooo, kau . siot je . aku baru nak mesej .'
lepak dalam kereta je sebab parking tu memang aku yang punyaaa . hahha . ada lah dalam 20 minit borak then aku gerak balik . . .

lalalalala . . (menyanyi)
ye, aku memang suka lagu jiwanggg .

sampai rumah . baru teringat kenapa tak singgah pejabat pos sekali eakk .
adehhh, siap siapkan surat then aku start moto pulak . sebab dekat and nak cepat, aku gerak naik motor jelah kan . mula mula nak anta selendang dulu kat taman tu, alamak, tutup lagikkk .
aku pon ronda ronda taman seterusnya . kira kira 7km dari rumah aku .

ngengg ngenggg ngeenggg . tibe tibe bunyik tikuss . hahah . alamak budak tu ada hati nak usya guaaa . lempang nak ? lu nak wa, wa tanak lu lahh derrrr . hahha . alamak, sombong pulak . mintak ampunnnn :)
disebabkan takodd, wa pun cabut terus . dan terus ke pejabat poss .
yang ni yang cannot go ni .
menanggung malu kali ke duaaaa . grrrrrr .
ada ke wa tak beratur . time tu ada 3orang pakcik sedang beratur . yang wa boleh tengok je . yelah, wa kan \sengall/ . wa je sengal lu tak sengal . fine T________T
hujung kiri adalah makcik aku

ini kaum kaum Hawa dalam family aku :) disebabkan lagi berapa minggu nak raya, haruslah aku upload gambar raya tahun lepas . muntahh ? hahhaha

GAMBAR HIASAN SEMATA


tbe dah takde orang kaunter lagi satu tu wa pon nak gerak ni . sedang wa melangkahkan kaki ke arah akak dia kaunter tu, wa ternampak papan bertulis "REHAT"
alamak akak ni, wat maulu guaa je lahhh . ishhhh ! menci !
pastu buad muka tak malu beratur belakang pakcik tuu . sampai turn wa, wa tanya, surat ni setem bape posen ? shitt, dia tak layan . naseb wa cakap slow je derrr . oppp malu lagikkkk . errrrr . dia tak dengar mungkin . .

'surat ni guna setem berapa posen?'
lalu menghulurkan tangan untuk mengambil surat ditangan wa. pergi timbang mungkin . 'erm, 80sen dek'
oke lahh . wa pun menghulurkan seringgit sehelai . daan berbaki dengan empat keping syiling . alamak, dia bagi wa duit 5sen derr . takpelahh . duit jugakkk :(

kali kedua aku bawak gam ke pejabat pos . hahhaha .
yang ni memang malu sebab aku nak keluarkan gam dari poket seluar semua nak tengok !!!! grrrrr.
aku pon menggunakan taktik mengabe-line dengan kengkonon tengok luar tapi tangan korek korek kocek untuk mendapatkan sebotol gam . hahahha .
omjaaaayyyyy ! awat hang susah sangad nak keluar ni . sangkut kat handphone lah pulakkk . orang kat situ dah tengok tengok je . nak je aku marah kan . tapi apakan daya aku hanya seorang perempuan yang berbudi bahasa lagi bersopan santun hahha .

sedang wa gam gam setem tersebut, wa perasan orang orang tu tengokkan wa . grrrr, awat tengok kamik niii ? kamik malu bhaaa .
siap ! terus keluar dan meletakkan surat ke dalam peti .
jangan gelakkan aku . lempang nak ?
niway, header wa dah bertukarrrr . tak lawa macam kau punya kan ?
okdahbaii .

notamuncetmuncet : pffftttt, 125z adek wa dah jual therrrr . tuka rxz. hapekess ? ada dua dah rxz . aku nak naik apa ?
Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

10 ribuuuu artiss:

amirahrosli said...

sy takde header. cemane? T_________T

*terguris hati I*

atikamohdnor said...

@amirahrosli hahahha meh r aku buadkan
hahha

muhamad hanif said...

malas lah nak baca, aku suka tengok gambar je..



(muntah)


pssstt, rxz tu bagi aku satu lah..

atikamohdnor said...

@muhamad hanif eiii mana ada kau suruh kau baca .

muntah lagi ?

adehhhh .

nak, amek ahh . hahha

Syiela O-lala said...

Err siapa ye?
Uzma mana tu? Sorry. tak taw la :)

atikamohdnor said...

@Syiela O-lala eh, salah orang ke ?

ele ye kan, ni syila awek uzma tuu kan ? hahha

~syue syada~ said...

kah kah kah

bawak gam g post opis lg ke? :D
kt ctu xde sdia gam ke? adesss hahaha

weh budak bajet artis. bak 1 header. >.<

ngeee~

atikamohdnor said...

@~syue syada~ hahahhah ,

haah weh, aku bawak je standby katanya . hahah

takde gam pon kat situ tu yang aku bawak .

apa?
header?
kau kan pandai . malas aku hahah

muhamad hanif said...

kau suruh kau baca ?


kau typo ? HAHAHHAHAHAHAHAHA

atikamohdnor said...

@muhamad hanif hahaha .

alahai malunya akuuu .

salah taip lahh anep oii .

grrrrr!
mana ada aku penipoooo :p


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess