18.8.11

sebab iniii ke sebab tuuuuu ?


eakk'okkk lama gwa tak membebel . bukan hape, gwa takde idea lahh therr . jeles jugak gwa dekat budak budak yang sentiasa ada benda nak apdate nihh . betol kata luu Mira .

puas jugak gwa perah perah otak gwa semata mata nak apdate belog nihh . oke, yang tu memang gwa tipuuu .
alaaaa, kalau gwa apdate pon, bukan ada orang nak datang belog gwa, apatah lagi membaca serta mengomen entry gwa . tapi gwa suka . luu mau datang kaa, luu tamau kaaa, luu punyaa suka . ini tempat gwaa, gwaa punya suka . gwa tahuu belog gwa tak mahal macam belog luu orang .

oke, hye hye hye dan hye kepada pakwesss pakwesss dan makwess makwesss semuaa .
sedang asyik gwa layan si Najwa Latif punya laguu Cinta MukaBuka dia tuu, gwa terpandang satuuu awek cun nihh, seraya gwa meng-right-klik-kan gwa punya mouse, untuk ke New tab . ouhhh beliau sangad cantik bertudung . sebagai perempuan, gwa tengok pon cair apatah lagi bila lelaki yang tengok ye dakk ? ye, gwa tauu, banyak lelaki yang nak awekkss serta future wife dia yang bertudung :)

ouhh, yeahh banyak jugak video beliau yaa . ada hati nak jadi macam matluthfi yang cute nii ? atauponn macam Anwar Hadi yang machoss ? nak pulak yang cun dan selamber macam Maria Elena nihhh ? oke, memang gwa peminat setia kat tiga tiga Malaysian Youtubers niiii sebab memang gwaa suka style dorang okehh ! engkau hadoo ?

sedang asyik gwa menengok nengok video yang dia lakonkan ini, gwa terfikir satu benda . sekarang banyak jugak orang yang sebok nak membuad tutorial kengkononnya macam Hana Tajima nii ? harharhar . guling guling gwa gelakk therr .

and, dah kalau ramai yang buad tutorial hijab serta shawl bagai kat youtube ni, mula lah orang ikod style dia pakai shawl tuu macam mana . entah apa apa .
lagi satu, sekarang ni, ramai dah bertudung sebab ikod trend . ye dakk ? korang perasan tak ? ke aku yang baru perasan nihhh ? haihhh =..='

tapii, ye ada tapi . sebab trend shawl ni lahh perempuan perempuan semakin ramai yang menutup aurat . aku bangga ! even dorang pakai sebab trend, at least dia boleh jugak berubah kan ? kita kena support orang yang macam nii .
#awat entry aku dah macam rancangan Halaqah nii hahaha

runlikeafool:

My robot is better than your robot

ramai jugak gwa tengok kat sekeliling gwa ni yang keluar ke Mall dengan memakai selimut . selimut ? bak kata orang Johor, gebooo . haaaihh . selimut tu shawl lah yang lilit lilit dekat leher serta kepala engkau . memang style ni lah yang rata rata aku tengok . ye, itu tak jadi masalah, gwa suka je tengok lu pakai shawl aka selimut tuu . sebab nampak luu punya ayu daripada luu kaler kaler highlight highlight rambut luu macam kena siram air bateri kata bapak aku . hahah . alhamdulillah anak bapak aku semua takde yang meng-dye rambut dia . semua natural beauty . awwwww ! haha .

disebabkan kekusyukkan gwa menonton video tersebut dan gwa mendapati hormon mahu mencuba gwa amat tinggi seperti gunung berapi yang mahu mengeluarkan larvanyaa . jyeahhh !
lalu gwa bingkas bangun seraya membuka pintu almari untuk mencapai shawl ! yeahhh, gwa pon ada jugak . tapi gwa tak sure lah shawl ka, pashmina ka . yang gwa tau gwa panggil 'selendang' .

and ini hasilnyaaa . . . tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . . . . . . !

oke, macam Hana Tajima tak ? HAHAHA

lepas je gwa menggayakan selendang gwa ni, gwa rasa macam, 'awww, ayu jugak aku eakk' harharhar
okdahbai !

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

18 ribuuuu artiss:

muhamad hanif said...

waaahhhh !

cantiknyaaa !!



(muntah)

atikamohdnor said...

@muhamad hanif hahaha .

cantek kan ?
hahah . jangan lah muntah kat belog aku . grrrrr!

amirahrosli said...

CUN beb! siyes! ^^,

haha tapi aku tak pernah pakai shawl lagi. pecaye? betul nieh tak tipu! haha.

atikamohdnor said...

@amirahrosli hahahha .

ahhh malu lah camni . haha

eah yeke?
nanti aku ajar eaa . hhaha

Nuriz eJAm said...

suke la tgk gurl berhijab nie even u kata geboo tu...hahaha..so funny la u said geboo..pape pon comey la bile berhijab jji aurat ditutupkn..tp gf xpernah la berhijab..camne nk suh dia ubah penampilan ha????hihihihihi

atikamohdnor said...

@Nuriz eJAm hahha . orang Johor memang panggil geboo pun .

erm suruh je kalau dia suka .

kalau tak pandai suruh dia ikod tutorial dekat youtube banyakk . hehhe

Nuriz eJAm said...

hahaha..sy pon org johor..gebo tu time balik kmpung..ada la sedara mara yg sibuk mencari "gEBO"...hahahaha..ok2..

atikamohdnor said...

@Nuriz eJAm hahah . tahuuu takpe .

orang Johor memang panggil geboo kan .

jarang panggil selimut .
:)

~syue syada~ said...

kau pakai geboO kt kepale? hahaha

eh, siyes.ak x rety pkai gaya mcm2 kt youtube tu.

ak pkai shawl ikot suka ak je. -.-'

atikamohdnor said...

@~syue syada~ hahaha .

ye, geboo lah tuu . hahha
yang aku pakai tu selendang betol lahh .
gebo aku lagi cantek . harharhar

syrupmasin said...

nak pinjam geboo :P

atikamohdnor said...

@syrupmasin hahah .

nak geboo?

gambar sebelah kau tu kan pakai geboo .

mintak ahh hahaha :D

muhamad hanif said...

aku dah tahan.. tapi,,


Errrkkkk..


(muntah hijau.)

atikamohdnor said...

@muhamad hanif hahaha kuaja kau .

grrrr !

pang kang . .

wekkk :p

syrupmasin said...

haha..errr..ta bole kongsi ta sah lg :P

atikamohdnor said...

@syrupmasin ehh copp !

aku tak suruh kongsi ponn . hahaha

ouhhh miang kau kan :p

amirahrosli said...

good :)

menanty kau utk mengajar aku! haha

atikamohdnor said...

@amirahrosli hahaha takde hal lahh therrr

wink wink =='


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess