24.10.11

heyy yuuuuu !


hello hello hellooooooo wasupppp yowwhhhhh. .

hai hai semuaaaa . baru arini aku rajin nak menaip ! apekahhh?

sejak ada kat uum ni, aku malas gile babeng nak update belog .

dah jadi mahasiswi mestilah bijiiiiiii kan hahhaha .

sorryyy to say lah bro . bukan apa, memang bz . ditambah pula dengan wifi yang sangat laju mengalahkan Valentino Rossi membawa motornya hahah .

baru harini jugak lah aku ada mood nak menaip entry mengarut ni . ada orang rindu aku tak ? ada tak ? cepat mengaku sekarang ! ! !

hahahha bengong . .

bagi masa aku cerita sikit pasal UUM ni .

ouhh UUM memang sangat cantik . kiri kanan depan belakang pokok . hahaha . paham?

tapi okelah dalam ni semua ada . ada mall sendirik .

tapi takdelah nak hiburan sangat kan . kalau nak kena keluar dari UUm ni lahhh . aku pon baru sekali keluar dari UUM ni .

esok malam aku dah gerak balik . hikhokhikhokhikhok......

saat saat yang aku tunggu tunggu u know . . cuti dua minggu lebihhh .

tak sabar aku nak balik . nak jumpa family aku . nak jumpa mak abah . nak jumpa adek ain, adek jiji, akak ayu, abang edy . Fazlee ! thats my heroooo . tak lupa jugak kat kawan kawan aku yang kat batu pahat tuu . hamboii terasa macam aku kat luar negaralah pulak kan . .

sejak kat sini aku menjadi wanita yang sangat sensitif apabila dibicarakan soal family . hamboii memang confirm menangis wooo . tak kira lah tengah makan ke tengah study ke and what so ever lah kan . memang gembeng orang jawa cakap . ataupun cengeng orang mana tah cakap . hahahha

ouhhh ye, fyi, aku dapat roomate terengganu, selalu kena bahan dengan aku sebab suka mengarut bahasa terengganu .

and and and birthday aku aritu budak budak ni belikan kek . ohhhmaiiiigoddd !

buad suprise lagi pegi bilik aku . teanjat booboii .

thanks korang . sayang korang ketatketat..............grrrrrrrrrrrrrrrrr !
okbai semuaaaaaa :)
Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

4 ribuuuu artiss:

amirahrosli said...

haha excited kau weyh!

aku plak seronok baca entry kau! :D

atikamohdnor said...

@amirahroslihaha asal kau yang eksaited?

hahahaa.

weh weh home sweet home !

jjyeahhhhhh

muhamad hanif said...

Err,

uum tak best.


LALALALLALALALAL.

atikamohdnor said...

@muhamad hanifhaha diamlah kau. Belaja tu yang penting. Best tak best belakang cte. Hahaha


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess