3.11.11

entry bertitle: kenapakah?


Hye semua. Assalamualakum. Selamat pagi. Sehat? Pagi pagi dah apdate. Permintaan budak kecik nilahh. Amirah. Maaf aku tak dapat nak link ke blog kau sebabbbbb. Hehhe.
Oke. Tetibe kan. Actually sekarang aku memang malas gile nk berblogging. Memang habuk tak ingat ahh kat blog aku ni. Amek vacume pon vacume tak boleh nak bersihkan. Hahaha cerita nak upp. Sape nak bace cerita merepek kau haa? Kesah? Persetankan semuaaa ituuu.

Sekarang ni akak long tengah cutiiii derr. Dah seminggu lebih gwa kat batu pahat ni. Kampung yang gwa rinduu gla bila gwa kat kedah. Aku rasa macam tanak balik kedah dah sebab kedah tak best! Memang tak best. Betol kata kau Anep. Kampung sape lah tuu kan haha.

And. Dah seminggu jugak lah aku kat sini, assignment tak berjalan. Otak dah bekuuu. Dah lah naik cuti ada kuiz. Ada exam. Anta assignmnt. Mampusss lah aku kalau cmni wehh. Kau ingat kat sekolah ke hapee. Tapi serius. Belaja kat U memang lain dengan belaja kat sekolah. Dulu kat sekolah semua cikgu suap. Haaa sekarang baru kau rasa. Semua carik sendirik. Adoiiii. Mintak mintaklah aku boleh bawak apa yang aku belajar.

Oke sekian. Actually aku update guna samsung galaxy. Opsss tercakap pulak. Hahaha. Baru beliii tau. Haha okbhaiii


Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

6 ribuuuu artiss:

amirahrosli said...

perghhh ! samsung galaxy bhaiii :D

hahaha

atikamohdnor said...

@amirahroslihaha mana ada. Mandai je kau nihh -..-

semutsengal said...

berlagak.berlagak.berlagak.berlagak.berlagak.berlagak.berlagak.berlagak.

atikamohdnor said...

@semutsengal opssss soriii soriiiii. hahahhaha


:p

madi said...

wey,, mcm mna nk buat cun2 blog aku ni..dh lupa..hahaha

atikamohdnor said...

@madihaa aku pon dah tak bape nak layan blog sangat. Tak sempat oke. Haha


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess