1.12.11

disember kata maliiiiii, november kata pirgiiiii.


hai semua. sehat tak? lama siot tak bebel kat belog ni. sumpah dah takde mood nak berblogging. korang setia betul kan. bagus bagus. sejak aku dah masuk uum ni aku memanglah takde mase nak menghapdate. ni pon sebab aku rasa macam nak update. padahal takde pon. eh ape ni? tak paham kan?

oke, harini dah disember dah weh. sedar tak sedar aku kat sini dah dua bulan lebih. and, baru sekali balik rumah. sedeyhhhh. takpelah. dugaan kan. harini kelas aku 1 je pagi tadi. 9.30 abes dah then pergi makan. and aku adelah masa sikit nak mencarot kat sini. ramai betol permintaan suruh aku update. oke tu memang aku tipooo. hahaa.

lama tak usya usya blog korang. rinduuuuuuu beb. aku malas betol nak bukak laptop. almaklumlah sekarang semua hujung jari je. harharhar. kesian laptop ni aku letak dalam almari je. naseb dia tak merajok. sayang beby. hahahaha. kan? nampak kan yang aku lupa dataran.

biase kalau nak bukak e-learning pon aku pakai laptop roomate aku yang dah tersedia on tuu.almaklum sajelah kan, internet kat sini macam sipot baib. baib tau bukannn tuuuu. memang malas lah. pagi pagi macam ni je biase baru lah laju sikit sebab ramai budak ade kelas. and time time macam nilah aku bukak tonton. sini susah nak jumpa telibison. kat cafe paling dekat. cafe tu pon jauh. malas nak jalan.

oke, kalau dikira kira, bulan depan aku dah start final. ape? final? yeeee! FINAL. gile baru belajar 3 bulan dah final. tu lah life kat unibersiti wehh. dulu kalau kat sekolah belajar dua tahun baru final kan. oke sekarang lain ye. belajar 3bulan dah final. ape nak jawab nanti? last week aku baru abes midterm exam. harap-harap dapat result yang memberangsangkan. aminnnnn~

ouh ye, sekarang aku rajin bertwitter. follow lah ea. baru berjinak jinak lah. takde kawan lagi pon. sebok nak follow retisss. hahaha. nak follow klik kat butang "t" kat kiri atas blog aku ni eah. follow jugak tak kireee!

haaa, orang kate kehidupan kat unibersiti ni best? yeke? aku rase biase je. best lagi kat sekolah kodd. ouhh mungkin jauh ngan family and Fazlee. ouhh ye, agak agak korang nak setia ngan couple korang, apply uum eah. takde yang memikat hati cek pon. seriously. masuk uum. The Best University in The world. hahhaa.

#sekarang aku addict gile dengan Selena Gomez. haaa 'love you like a love song' lahhh.
okbaii
Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

4 ribuuuu artiss:

semutsengal said...

LALALALALLALALA,


malas nak komen.



HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

atikamohdnor said...

@semutsengalhewhewhew sukenya kau.

Gile ea?

HAHAHAHAHAHA

amirahrosli said...

part " The Best University in The World " tuh, gua macam terkaku japp! hahaha.

setia ye? insyaallah :)

atikamohdnor said...

@amirahrosli hahahha eh aku cakap salah ke? hahah setia wehh. sumpah. hahaha


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess