6.2.12

Ya Allah Selamatkanlah hubungan kami


hai kacak. hai cantik.
cutii ea? oo patot update blog.
pagi-pagi aku dah bangun sebab aku dengar akak aku nak ajak pegi mandi-manda. ecehhh.
kemain eksaited aku bangun, siap breakfast ingatkan nak pegi, at last akak aku cakap tak jadik. dia nak keluar ngan balak dia nak pergi service kereta. cuba korang bayangkan perasaan aku time tu. takpelah aku takde hal sangat. kesian kat adek aku ni. cuti belum ada berjalan pon. setakat pergi shopping complex tu memanglah ada. tapi nak yang lain dari lain. last-last duduk rumah je menghadap laptop. sadiss kan cerita aku. mihmih. kemain panjang mukadimah aku.

errrrr. takpayah cerita lah. lantak p. bye awak!
Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

5 ribuuuu artiss:

semutsengal said...

jgn bunuh diri yaa.

atikamohdnor said...

@semutsengal nak jugak. hahaha. astaghfirullah alazim

madi said...

oitt..mcm mna nk handle blog..aku dh lma x buka

madi said...

oitt

atikamohdnor said...

@madi hahaha kau nak buat apa je? cakap nak buat apa, nanti aku tolong.


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess