6.6.11

fedup buadd doodle


hye .
dakat empat jam aku ngadap adope photoshop ni nak buadd doodle .
langsung tak jadi oke . bukan apa . jadi memang jadi . tapi hampeh betol time nak colour je mesti comot-2 .
nak menyampah aku . hisshhh .

takde orang ke yang nak aja aku buadd doodle start dari step 1 sampai siap ?
and aku ni memang jeles lahh tengok doodle[s] dorang yang cantik-2 tuh .

kbai




p/s : penat gila tau tak . sebab doodle ni je aku takde mood . T_______T 

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

6 ribuuuu artiss:

ekaliyaNa said...

ika..nk tnye..cm ane wat shoutbox ad pic ika skali uh??

nasiputehsupayam said...

first tyme smpi...thanx menfollowkn dri follow blog i.. actually blog u der malware la.... buang cpt2!!! bhyer klo die membiak! peace!!

atikamohdnor said...

@ekaliyaNatry ikod tuto kat link yang eika bagi tu . insyaAllah boleh jadi :)

atikamohdnor said...

nasiputehsupayam : dah buang dahh . heheh .

Cikbeyla Nabiella said...

same la.
buat tak jadijadi.
nasib tak hempas je lappy ni. kah kah kah. :D

atikamohdnor said...

@Cikbeyla Nabiella haha bukan apa,tangan tak bedong kodd kita . hahah . dorang bole buadd kemas je kan . geram ++ jeles tengok doodles dorang


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess