8.6.11

First Contest by Quratulmazani & Atiqhazaidi, DAN SEBENARNYA…


بسم الله الرحمن الرحيم
hye peeps . tertarik pulak haku dengan contest ni kan . aku jumpa kat belog adek Tiqie ni . haku tertarik sebab entry ni mintak kita ceritakan sweet moment time kita admire kat someone . Tapi aku lain siked . bukan aku yang admire kat orang tapi orang yang admire kat aku *bajedartiss kan
klik banner for more info :)

oke . first of all, aku join entry ni just for fun . sekaligus dapat share kat korang especially kat dua orang organizer kita ni :p lagi fun kalau menang . . . 
kalau korang malas nak baca, takyah baca . tapi kalau ada yang ketinggalan tu boleh klik SINI

oke macam ni . benda ni baru jer terjadi . ada sorang mamat ni baru je terus terang ngan aku walaupun dah dua tahun kitorang kenal . dia tak penah cakap pon sebelum nih . 
asalnya kitorang satu skola and sama batch ponn . memang tak penah tegur apalagi senyum-2 kan . nama pon aku taktau . muka dia memang jarang aku nampak . padahal kelas kitorang cuma selang satu kelas je . dia budak science and aku budak account . 
abes je sekolah kitorang kenal melalu myspace . yelah, dulu belum berfacebook lagi . comment-2 and aku pon buadd macam biasa sebab aku dah ada bf masa tuu . satu malam ni, aku ngah mesej ngan member dia, kebetulan dia satu poli and satu dorm ngan mamat ni . mamat ni pon curik-2 amek nombo aku kat membe aku ni . mesej mesej mesej dannn mesejjjjj . . . . 
kitorang pon berkawan rapat selama setahun . time tu aku sudah berpunya . and aku pon berkawan dengan dia secara senyap . kuikuikui . 
tak lama tuuu, bf aku buadd hal . aku pon mintak putus . yelahh, depan mata lagi better kan . aku tinggalkan bf aku tu . . 
aku pon kawan ngan mamat tadi . close sangadd lahh . walaupun kitorang tak couple tapi budak-2 semua cakap kitorang couple :)
baru minggu lepas, mamat ni cakap kat aku . . time tu ngah becerita pasal dulu-2 time tak kenal . oke mesejnya macam ni

mamat : i suka lah kalau kita flashback pasal dulu-2 time kita tak kenal . 
aku : tau takpe . i pon suka sebab macam sweet je kan :p
mamat : haah, dulu kenal pon tak, padahal dulu memang i ada hati nak kenal-2 ngan u . hahahahha
aku : haaaaa ? yeke ?
mamat : ye . tapi tak jadi sebab i malu sangadd-2
aku : yeke ni ? tipooo lahh u
mamat : ye, dulu time u balik sekolah, u jalan, i tengokkan u je . tapi i maluuuu . maluu sangad-2
aku : hahahahahahahhaahhaahhaahahahahahhahaah (gelak guling-2) *tipoooo
mamat : janganlah gelak, i maluuu lahh . dah la malas nak citer . 
aku : dulu nadd ada cakap yang acid penah citer kat dia u memang ada minat-2 kat i . tapi i diam je sebab u cakap u tak kenal i . 
mamat : alamak ! rahsia i dah terkantoiiii . 
aku : hahahahhahaha betol ke ni ? macam tak pecaya lahh . 
mamat : ye, dulu i panggil u korea sebab i taktau nama u . i minat tengok mata u sebab sepet . tu yang nak kenal ngan u . 
aku : homaigoddd ! mata i sepet ke ? ada-2 je u ni . tapi dulu ye kodd . hahaha
mamat : dah-2 malas nak citer . i malu lahhh . 

oke, sangaddd-2 aku tak percaya k . dia sorokkan benda ni selama 2 tahun . and fyi mamat tu sekarang adalah boyfriend aku . 
MUHAMMAD FAZLEE SHYAHMI BIN SA'RIAT
nilah jejaka yang telah mencurik ati haku . haha . 28jun ni kita genap setahun . 
i wish our relationship will long lasting
love u sayang <3

p/s : cerita aku ni tak lah best mana kan . tapi aku saje nak share .


p/s/s : harap-2 tercalon dalam senarai pemenang . hahaha *bajedartis
kbai. . .

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

4 ribuuuu artiss:

Q :) said...

waahhhhhh menarikkk :)
goodluck ~
accepted , yeayy !

acheeqa_farhana said...

comelnye..
lbh kurg mcm my story jugak..hee..
btw..smge bbahagia :)

atikamohdnor said...

@Q :) hihi . . tengss . harap menang . hahaha perasan~

atikamohdnor said...

@acheeqa_farhana ahh yeke ? sama lah kite . hahaha . tengs2


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess