24.6.11

pelik dengan facebook aku . kena hacked ke ?


aku pelik . pelik plus pelik .
yelah kan aku mana boleh bukak facebook dahh . tapi tadi aku saje-2 nak bukak boypren aku punya sebab pasword dia pon aku dah lupa . ada lah dua tiga kali aku cuba baru betol pasword-nya . and aku bukak-2 je kat home dia atas sekali status aku yang berbunyi begini .

abang...saya sayang mamat khalid ! ! - kata johan

mula-2 aku pelik lah kan . aku ingat boypren aku yang bukak sebab dia je yang tau pasword aku . aku ni pon taktau pasword facebook aku . and aku pun biarkanlah . ingat boypren aku yang bukak . 
dia mesej je aku terus tanya yang dia ada bukak facebook aku ke ? siap update status lagii . 
and dia gelak-2 . aku ingat memang dia . aku tanya lagi ada bukak tak dia kata takde bukak . aku pon pelik dan hairann . . 

boypren i cakap memang dia takde bukak pon . betambah-2 i pelik . i memang tau sekarang tengah musim hacked-2 . tapi seriously aku tak expect pon mende ni jadi kat aku . emm . insan-2 malang kodd  =_='
tapi memang aku pelik lah kenapa aku yang kena ? and ada orang cakap hackers tu mesti ada software-2 yang membolehkan dia meng-hacked-kan orang . bertambah-2 pelik lah aku .

eehh korang semua pernah ke kena macam aku ? korang tak update status tu tapi tiba-2 je status tu ada ?
heyy teanjatt boboyyy - bak kata syuib (sepah)
haha tetibe je nak mention nama syuib kat sini kan aku .
#bajed retisssss
okbhaii . 

p/s : apa-2 pon memang aku dah tak bukak facebook and kalau ada benda-2 yang pelik jadik kat facebook aku maknanya tu bukan hasil dari tangan aku oke .

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

0 ribuuuu artiss:


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess