12.7.11

entry three in one


hye hye hye dan hye .
selamat petang ya adek adek .
harini panas boleh tahan . membuaddkan aku rasa mau bogel saje . oppss . aurat ya .
tiga hari tak update belog ni rasa macam dah lama gila . yelahh orang takde facebook . tu yang hadapp belog je . time ada facebook, jengah belog pon tak sudiiii . . kesiaaannnn .
location : Pantai  Gelebang, Melaka 
My Cousin Wedding 1#
   Ahad lepas sepupu aku kawen, dimana majlisnya takdelah meriah sangad pada aku tapi bolehhhh laa~
   disebabkan aku yang tak berapa sihadd iaitu aku telah mengalami demam dan selsema yang jarang-jarang    
   aku kena . kalau dikira-kira dah empat tahun aku tak kena macam tuu . ini bukan cerita tipuu, tapi ini betol  
   betol . alhamdulillah aku dikurniyakan antibody yang kuadd kerana jarang mendapat penyakit . bukan meminta 
 tapi aku bersyukur pada Allah s.w.t . .walaupun keadaan aku tak berapa nak sehadd tapi majlis tetap berjalan dengan lancar kerana aku bukanlah wedding planer atau mak pengantin atau sesiapa sahaja . aku hanya seorang budak yang cantik dan comel harus duduk sahaja . oke aku memang pemalas . 

UPU #2
hari yang aku tunggu-tunggu . bukan aku sahaja malah semua pelajar-pelajar form6 batch 2010 kerana pada 15Julai2011 bersamaan dengan hari Jumaat kami boleh menyemak keputusan upu . dimana tepat pada pukul 12.00 tengah hari boleh mula membuat semakan melalui internet mahupun sms . hamboii dah macam pembaca beritaaa . aku sangadd-sangadd mengharapkan yang aku dapatlah mana-mana universiti dan kos yang layak dengan kelayakan aku . aminnn . tolong doakan untuk aku yaaa . aku doakan semua kawan-kawan aku dapat apa yang dorang inginkan . 

 berbelah bahagi #3
lagi berapa hari je nak bulan puasa kan . lepas tu raya pulak . aku dalam dilema niii . aritu ada beli kain untuk buadd baju kebaya . punya excited aku beli pastu antar kat sorang tailor ni . dia pulak tak sanggup nak buadd sebab kebaya ni agak susah . aku taktau apa yang susah sebab aku lagi langsung taktau pasal-pasal jahit ni . sampai sekarang aku tak hantar-hantar kat tailor lain . sebab memang aku takde keluar rumah ponn . and taktau nak hatar kat mana . semua tempat dah taknak buadd sebab takodd tak sempat . aku nak pakai taya nii . tapi petang ni mak aku ajak pegi try tanya tempat kawan mak dekat mana tah . aku ikodkan je . kalau dia nak memang alhamdulillahhhhhh . . 
okbhai . . 


Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

2 ribuuuu artiss:

muhamad hanif said...

amboi..

gedikkssss youu..




AHAHHAHAHAHAHA

atikamohdnor said...

@muhamad hanif alaaaa . apa yang gediknya tah . aku gedik ke ? toink toinkkkkk


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess