14.7.11

award kengkononnya .


#cerita aku . taknak baca pon takpeeeee ~
hye . harini aku bangun awal tau . awal setengah jam . bhaha . sebab ada gangguan yang membuaddkan aku tak senang nak tidooo . ishhh memang kena maki je kan dengan aku . errrrkkk bukan dia paham pongg .
tengah sedap-sedap aku tidoo tetiba aku dengar bunyikkkkk
tau tak ada apa ? kucing gaduhhh lahh . kalau ye pon nak mengawan janganlah kecohh kecohh . erkkkk kelain pulak kannn . 
ganggu tidur aku tau tak . kan dah kena maki dengan aku . hari hari pulak tu gaduh . time aku sorang-sorang kat rumah . time yang lain ada, tak pulak dia gaduh . aku ni dah lah takodd kucing . hahaha . 
bangun awal . siap je kemas rumha aku pon mandi . #tuponnakcakapke?
siap je mandi abah call suruh amek kat bandar . memandangkan hujan dan kereta waja je yang ada, aku pon drive sorang-sorang sambil dengar lagu jiwang . lalala . nyanyi sorang-sorang . tau lah suara sedap sikedd dari ana rafali tuu tah hape-haope #aku anti-ana rafali

#ni award kengkononnya namanya . erkk apa ayt aku lintang pukang niii
ni untuk anipppp . sebab apa aku bagi ni kat dia . . sebab masa kat entry aku yang niii dia mintak niii . baca niii
hahaha padan muka kau . tapi bukan dengan akulahh . sebab aku takodd awek kau marah aku . hahahh and anipp ni dia cakap
 'aku suka berak kat sini'
dia tulis kat shoutbox aku . aku tak paham apa maksudd dia . erkk . weyy, anipp apa maksud kau haaa ? baik cakap ! ! harharharrrrrr . . 
ada lagi sorang ni mintak buadkan untuk dia jugak . tapi belum sempat . nanti aku dah buadd aku post lahh kat sini . aku tau doodle aku tak cantik plus comel macam kau punya . atleast aku buadd atas usaha aku sendirik . engkau hadoo ?
ada jugak orang mintak kan . hahaha . oke aku tak tahan nak ketawa tengok doodle aku . orang doodle, aku pon nak doodle jugakkk . . heyyy tak pahammm
okdahbaii . 

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

12 ribuuuu artiss:

muhamad hanif said...

hahahahah,

termakasih daun keladi..


aku nak 28 lagi ?



LALLLALALLALAA..

atikamohdnor said...

@muhamad hanif harharhar banyak ahh kau . ingat aku robot ?

...Minah BluR... said...

pndai lah die buat doodle!

kite same umo hehe..

folo sini yep awak.

atikamohdnor said...

@...Minah BluR... hahaha pandai pulakkk . baru nak jinak jinak . hahaha

muhamad hanif said...

cehceh, kau kan robotcop..

AHAHAAHAH

atikamohdnor said...

@muhamad hanif waahhh suka suka kau je kan semut . kalau aku robot, aku nak pijak semuttt . hahahha

nuruhuda_329 said...

nak jugak boley doodle tu hik3 singgah n follow kamoo ^-^

atikamohdnor said...

@nuruhuda_329 hehe . nak ? tak janji tau . tak pandai sangadd ponn . wat malu je . .

lilypelangi said...

sy nak doodle gak . HAHA



anip memang suka berak merata2 . ahaa

atikamohdnor said...

@lilypelangi nak ? hehe tak janji . lau ada masa aii buadkan eaa . emm tau takpe . berak merata2 . haha

the fia said...

nak jugak muleh? hehe smart ok

atikamohdnor said...

@the fia hehehe . kalau free bole je :)


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess