30.7.11

oke, aku memang eksaitedd gilaaakk


hye sayang . eh, sayang pulak . hai uolls . apa khabar eak . sekarang ni macam dah kurang peluss malas je aku bukak belog nih . iye, aku tau kau dah boleh online kau punya facebook kan . tuu yang kau tak pandang belog kau kan . kalau tak, hari hari kau blogwalking kan . mengade kan . gedik kan . kejap lagi jelah tu kann . HAHA .

apa kau merepek niii haa . ye, memang aku tengah bosan pon ni haa . sorang sorang kat bilik . hari hari mengadap laptop je tak jemu jemu . agaknya laptop ni pon dah meluat tengok muka aku kan . kejap lagi pegi Kedah tengok muka aku lagi kan . takan aku nak mintak yang lain lagi kan . aku bukan anak orang berada kan . oke, aku bawak kau . jangan risau ea . tinggal nak kecek berokband je ni haa . kang aku bawak wifi kat rumah ni kang . #macam bole ngekk !

semalam kan, aku pegi beli semuaaa barang barang nak bawak p Kedah . bukan semua ekceli . aku just beli barang barang untuk bilik air . macam baldi, bakul, gayung, and etc . banyak sangad . chehh . macam nak pegi mana . oke, rumah aku jauh, so, kalau aku nak bawak barang pape susah kan, so, tu yang aku beli teruss . habes duit biar sekali kan . jangan banyak banyak kali . kesian mak akuu . sobsss .

baru je nak masuk kedai tuu, nampak member aku si Madi pon tengah beli barang barang jugak . hamboiii, kau pon eksaitedd macam aku kan . yelahh, nak pegi jauhhh . yaksss . macam pegi tak balik balik je kan . kalau boleh semua baju yang dalam almari aku ni aku nak bawak, tapi dihalang oleh si akak kerana dia kata 'kau nak bawak banyak banyak macam empat tahun tu tak balik balik je' terkeduu aku mendengar statement dia oke . terbantut serta terkentut aku dengarr . opssss ! . . betol jugak apa yang si akak kata tuu . and dia cakap, pegi nanti jangan bawak laptop dulu . balik lagi sekali nanti baru bawak .  heyyy, apa kess ? yang ni memang aku takley terimaa . bukan senang aku nak balik . pastu kalau bosan sana nak buad apa ? kalau takde internet pon, aku boleh edit gambar ke, main game ke, apa apa ke . tapi kalau takde, nak hadap apa ? henset kalau canggih takpe . baling hanjing pon mati kodd . eh, aku bersyukur ada henset tau . ishhhh . insyaAllah takde pape kak . jangan risau . aku bawak tauuu . kau jangan kecoh kecoh, kang mak abah tak bagi jugak kang . hehe aku belanja topup rm3 eah eahh . LOL $$$$

#macam panjang sangad je aku taip . sape plak nak baca . haha
okdahbaiiii

ɐʇou ʇndɯǝs : esok nak keluar dengan 'superDUPERRRRRR' hakuu .

oke, time ni camping kat kem kaizen Pontian . tengok sikedd kasut putih aku dah jadi warna apa lepas naik gunung haha . gila babeng punya challenge tau takk . miss them so muchh !                                   

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

6 ribuuuu artiss:

muhamad hanif said...

pontian rupanya..



Esok datang segamat yea..

lalalallalalalalallaa

atikamohdnor said...

@muhamad hanif apa yang pontiannya tu awak? Saya batu pahat la awak . Pontian tu time saya camping je wak . Hahaha

muhamad hanif said...

oh2,
aku maksudkan memang batu pahat pun,,


lallalalalla =)

atikamohdnor said...

@muhamad hanif ye awak . saya tau awak memang pandai kalis kan awak .
haha .

~syue syada~ said...

hahaha . p kedah, kau memang x balik johor dah la t ... :P

atikamohdnor said...

@~syue syada~ hahha tu lah pasal wehh . barang barang dah macam tanak balik empat tahun haha


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess