1.8.11

tak sama laaaaaa . sape kata samaaaaaaa ? haihhhh =='


hye uollss . puasa tak puasa tak ? alhamdulillah setiap tahun aku dapat sambut puasa . kepada yang berkesempatan nak sambut puasa tu, jangan risau ea . korang cuma kena qada' je puasa tuu . haa mestilah, wajib tauuu ! time orang puasa korang sedap sedap makan .

raya tahun ni aku rasa mesti tak sama dengan raya tahun tahun lepas . sebab tahun ni aku dapat raya sekejap je . raya ke lapan aku dah kena gerak sana . belum sempat abes rumah sedara sedara dah kena gerak Kedah . ishhh . rumah kawan kawan pun taktau sempat tak . rumah dia, aduhhh memang kena pegi awal lah . takan aku tak pegi pulak kan . bak kata dia, 'nak pegi tu raya rumah i dulu mintak restu mak' . haha . apakah ? taun ni takley macam taun lepas . dah raya puluh puluh baru aku raya rumah dia . elok kan perangai .
dia dah pesan siap siap malam tadi suruh datang rumah dia, buka kat rumah dia . tapi yang tang buka tuu memang tidakkk ! haihhh gila kau . kaku aku depan family dia . dia pon sama je . dulu time lepak ngan family aku kat warong tau pulak berpeluh peluhh . hahah . padan !

baru je puasa sehari, belum sehari pon ekceli . baru setengah hari kodd aku dah sebok post lagu raya kat fesbuk . alohaiii . tak best nya tahun niiii . mana nak dapat duit raya banyak banyak ni raya pon kejap je .
okdahbai

nota semput : aku nak upload gambar raya tahun lepas dekat laptop lagi satu pulak . next time next time .

Semoga diberikan kekuatan daripada Allah swt supaya dapat meneruskan ibadah sepanjang hari ini dan selamanyaaaaa . aminn

memang comel aku ni kan . terima kaseh Allah :)

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

4 ribuuuu artiss:

~syue syada~ said...

hahaha . letaklah lg byk2 lgu raya ye.

betol2, x sama .sedih , raya sekejap je dengan .... taon ni. =__=

atikamohdnor said...

@~syue syada~ eiiii tau takpe . malas r nak g Kedah haha . lepas raya baru g bole tak . hahahha

muhamad hanif said...

eh,

bulu idung kau nmpak lah..


HAHAHAHAHAHAHAHAH

atikamohdnor said...

@muhamad hanif ishhh . mana ada !

saje kau nak kenakan aku kan .
tak baik tau .
bulan puasa ni .
hahhaa


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess