4.8.11

ciri ciri lelaki kool gilaaaa . .


hye . selamat petang . selamat berpuasa dan selamat berhari raya .
opsss . kemain lagi. puasa baru empat hari dah sebok nak raya . kau tak puas raya lah tahun ni eikaaa . erkkkk~

oke, based on the title above, tetiba dalam kepala otak aku nak post mende ni .
kira benda ni pon ikod pengalaman aku je . i mean yang terjadik kat sekeliling aku .
lets checkitouttttt !

lelaki tak merokok . fuyohhhh ! memang cool doe . and aku suka lelaki tak merokok . macam abang and adek aku .
seeeee, kool kan . ? macam ni boleh jadikan calon suami . erkkk . nak ? tanak takpe . dorang pon dah ada awek . 
oke, seterusnya, lelaki tak kedekudd . sesetengah lelaki ni kedekut ngan awek dia, tapi dengan kawan kawan macam terlebih pemurah lah pulak kan . kalau keluar date, lelaki yang belanja semua, kan kool kan?
and si perempuan boleh lah menabung sikedd . hahah . oke tu salah . si awek ni pon kenalah belanja si pakwe sesekali . jangan kedekut jugak macam si pakwe . kan tak kool . 

oke, lelaki seorang yang pandai berlawak . kool gila babeng. kalau si pakwe pandai berlawak, tak ke happy je suasana korang nak berdating tuu . takde lah suram je kan . lagi bagus kalau si awek pon pandai berlawak . gurau gurau tu penting, takdelah nak gaduhh je . errrr ^^

erkkkk, tu dulu je kodd . kang aku post lelaki yang tak kool plus aku tak suka pulak eahh . tungguuuuuu.
okdahbabai 

notakembangkuncup[i] : harini hujan je . sedap betul kalau tidoo . yang penting takdelah haus sangadd .
notakembangkuncup[ii] : actually bosan kat rumah tu yang aku post entahpappe . . grrrrr !



Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

4 ribuuuu artiss:

amirahrosli said...

laki tak merokok memang cool! i like <3

takde pakwe, so takde sape nak blanje. ohhh! T_____________T

atikamohdnor said...

@amirahrosli hahha . kool kan ?

oke takpe .
kang kat uum nanti kau belanja aku eaa ?

pkwe aku kat sini .

kat sana takde pakwe haha

muhamad hanif said...

ni semua ciri-ciri pakwe kau kan ?


tak aci lah..!


AHHAHAHAHAHAH

atikamohdnor said...

@muhamad hanif eiii, apa pulak.

tak tak . tu andaian yang salah .

SALAH
hahha


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess