5.8.11

Saya Anggun Berbaju Kurung


oke oke . sedang aku ber-blogwalking tadi . terjumpa pulak satu contest ni . kemain eksaited tekan terus ke belog organizer dia . oke . tengok tajuk lahh kan . semangat nak raya wehhh , haha .

tekan lajulaju gambar atas kalau nak join :)

oke . tengok semua syaratnya k sebelum join tuhhh . 
eh, dia mintak gambar aku . hhaha . oke, jap jap nak upload nii . jap lahhh . sabooooo .
oke . kenapa eak gambar aku besarrr ?
eahh, sukahati aku lahh . aku kan comel . engkau ?
#abaikan, aku memang suka perasanpon

'eah, anggunnya budak nii . patotlah dia join contest SAYA ANGGUN BERBAJU KURUNG . ishh ishhh ishhhh memang anggun pon ' 
hahahha . muntah ? oke, fine ! T____________T

haaa, kalau uolss nak tahu, gambar ni raya tahun lepas . time ni pagi raya lah ni . baru lepas mintak mintak maap then hape lagi . alaaa, normal kan . sekarang bukan pompan je suka kamera, lelaki pon kan . 
ouhhh, lupa, out of topic . sorry uolsss . 
oke, baju ni mak aii yang belikan . meriah kan warnanya . bak kata encik boboi, baju 1Malaysia . eleh, bialahh, sebuksebuk . 
amacam uloss ? cantek kan aii ? hahahha . aishhh ada gak yang muntah nanti . menyampah pon ada . alamak, kalau bukan kita puji diri sendirik sape lagi yang nak puji kan kan kan . 
pedulikkan orang kata isi bakul angkat sendrik ke, masuk lif tekan sendirik ke . ada haku kesahhh ? 
eika memang suka melalut oke . 
kalau nak join, tekan je lajulaju kat banner atas ituu yaah !
okdahbabaisemuaaaaaaa .\(n_n.)/

notakempiskembung : harapan bulan Ramadhan, AKU NAK MENANG ! hahaha . 

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

28 ribuuuu artiss:

Mra Mastura said...

lawa2.. gudluck!

atikamohdnor said...

@Mra Mastura hehehe . tengss .

join jugak ke ?

mai main join ramai ramai :)

lelakiterindah said...

chomeelllss sangat hehehe hi wak, kita dalam satu group contest tau, salam kenal :) i folloooww u k :0 all da best :)

atikamohdnor said...

@lelakiterindah haha yeke, tengs k . Harap harap bole menang . Hahaha

amirahrosli said...

haha dah menang bg tau okay? gud luck weyh! ;D

cun habes!

atikamohdnor said...

@amirahrosli aucakkkk !

malu deyhhh .
hahha tengs tengs .

muhamad hanif said...

maaf,



aku muntah lagi..


AHAHHAHAHAHAHAH !!

atikamohdnor said...

@muhamad hanif hahaha .
siot je kan kau .

oke fine, sape lagi na muntah cepat cepat .

hahahha .

muhamad hanif said...

kahkahkah,

weh updatelah.,



(muntah lagi)

Heidi Shafiq said...

pehh berkilat n bersilau baju kurung ko.. :D

atikamohdnor said...

@muhamad hanif ahhhh siot lagiii kau .

nak update apa tohh .

aku takde idea macam kau lahhh
sobsss :p

oke, jangan muntahhhh .

atikamohdnor said...

@Heidi Shafiq tu belum cukup kilat lagai tu .

kang aku pakai lagi kilat ea .
hahahah

Syazwan Che Deraman said...

siapa bilang gadis melayu tak menawan, tak menarik hati, tiada memikat..

hehehhe.

selamat berpuasa ;)

atikamohdnor said...

@Syazwan Che Deraman hahaha .

dah kenapa tu nyanyi nyanyi ?

selamat berpuasa jugak :D

Diya Lolipop said...

wahhh nak msuklah heeheh

muhamad hanif said...

ok, aku dah ta muntah dah..


Eh, header baru eh ?



(muntah lagi.) AHAHHAHAHAH

atikamohdnor said...

@Diya Lolipop hihi. jom jom

join ramai ramai .

bia pening dia nak pilih

hahhaa

gud luck

atikamohdnor said...

@muhamad hanif hahaha

kau kenapa asek nak muntah je ?

lawa sangad eaa?
hahahhaha

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

have a nice day and good luck !

atikamohdnor said...

@aneff.marhfiz hehhe .

oke oke .

nak menang !

hahhahahha

~syue syada~ said...

oi! laju je ckp nak menang! hahaha

atikamohdnor said...

@~syue syada~ hahha .

eleh biarlahh .

sape yang tanak menang kan kan kan ?

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

atikamohdnor said...

@ame elms ! ouhh join jugak ye ?

oke oke good luck juga ye :)

selamat hari raya

Zul Fattah said...

gud luck...

aku pun join la..
haha..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

atikamohdnor said...

@Zul Fattah eahh yeke ?

gudluckk juga ye :)

ice lemon tea said...

wah so comey,,muka heppy nyer,,toink2x

atikamohdnor said...

@ice lemon tea tengs :P


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess