20.8.11

hari yang malang buadkuu :(


hye harini aku nak kongsi pengalaman ngerii aku dipukul . sakitt wehhh . benda ni jadikk malam tadii lahh . malam semalam actually . haihhh apa aku cakap niii . oke oke malam semalam . malam semalam tau .

sedang asyik aku duduk bersendirian di halaman rumah, bermain gitar, memetik kod kod gitar untuk mendendangkan lagu Cinta Muka Buku . almaklumlahh, Najwa Latif tuu orang Batu Pahat, so, aku kena bangga kejap . oppp, tumapng bangga actually . haa ye, aku main gitar . tak caye takpe .

pada malam yang sayup sayup kedengaran bunyikk cengkerik, aku memetik dan terus memetik tali gitar . terdapat juga beberapa orang budak sedang melepak lepak di tepi jalan tuu . kedengaran suara diorang bergelak ketawa . aku yang duduk sorang sorang tak diendah kan :(
ye, dia lelaki, aku perempuan . takan nak melepak sama ye dakk ? tak manis okehhh :)

sedang asyik melayan gwa punya gitarrr, tiba tiba tergerak hati gwa nak tengok belakang rumah . actually aku main gitar kat halaman rumah . aku terpandang satu kereta, dalamnya kelihatan beberapa orang lelaki, muda muda jugak dan hensem jugak aku tengok . harharhar . sempat nak melawak . oke, nampak gayanya macam nak merompak . dupdapdupdap jantung aku berdeguppp ! ohmaiii ! apakah ?

lantas aku cepat lari dan berlari mendapatkan budak budak yang melepak berhampiran di situu . shoosheeshh shosheehhh shoosheehh aku berbicara secara senyap .
aku dan mereka yang lain pon berlari senyap senyap hendak bersembunyii . kelihatan seorang lelaki keluar dengan memegang sebatang kayuuu ! homaigoddd !

sedang asyik mengendap ngendap lelaki tersebut, tibe tibe tenenenggg teneneengggg henset si budak lelaki ni bunyik pulakk .disituulah terkantoinyaaaa dimana kitorang sedang mengendap . ohhh nooo !

lelaki tersebut berlari menuju ke arah kami . budak budak tuu dapat larikan diri tapi malang sungguh aku sudah dikepung . ouhh, shitt !

aku menguatkan diri untuk meronta ronta seraya menghentak badan lelaki tersebut menggunakan gitar tong tersebut . haihhh, dalam macam tuu pon gitar tak dilepaskan jugak . tapii, aku gagal . badan aku dipukul menggunakan kayu tersebuttt berkali kali . aku yang lemah hanya terima je apa yang dia buadd .

errrr, mana budak budak tadiii ? mana orang lain ? takkan takde sape yang nampakkkk aku dipukul ? :'(
aku menjerit kesakitan . berkali kali badan ku dipukul dan dipukul . sakitnyaaaaaa ! sakitnya hanya Allah yang tahuu

beberapa minit kemudian . . .
aku tersentakkk, dan terjaga dari tidurr .
jam menunjukkan pukul 3.56am .
masa untuk bersahurrr dannn . . .
alhamdulillah, ianya adalah mimpi semata mata .
syukur alhamdulillah aku masih bernafas dan sehat pada hari ini . Terima Kasih Allahh !

mintak maap semuaaaa =..=Y
selamat hari raya :)
oke, bulu mata tuu hanya diedit semata mata .
tiada kaitan sama ada yang masih hidup ataupun yang sudah meninggal duniaa .
#macam takde kena mengena .
peace yaww ! bhaii !

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

19 ribuuuu artiss:

amirahrosli said...

ngeks! aku baru nak feeling~ HAHA

atikamohdnor said...

@amirahrosli hahhaha .

aku pon terkena dengan mimpii tuu tau

peace yaww !

muhamad hanif said...

waaa,


seramnya mimpi kau ?!!!



(muntah)

atikamohdnor said...

@muhamad hanif haha seram gilaaaa ksn anep :p

Puihhhh! =..='

syrupmasin said...

cisss..terkencing ta atas tilam?? :D

atikamohdnor said...

@syrupmasin eahhh tak .

selamat jugak tak terkencing .

haha

atikamohdnor said...

@syrupmasin eahhh tak .

selamat jugak tak terkencing .

haha

~syue syada~ said...

lawa bulu mata? hahaha

atikamohdnor said...

@~syue syada~ bulu mata pelesuuu memang lahh lawa .

hahha

muhamad hanif said...

Err,

entri baru ?



(pitam)

atikamohdnor said...

@muhamad hanif hahha . .

nanti nanti lahhh .

takde benda nak apdate .

bagi idea sikeddd bolehh cik anep ?

hahaha (muntahh)

zulhilmi.tempoyak said...

tgok gmbr kiut...tros lupa nk komen apa..hahaha

atikamohdnor said...

@zulhilmi.tempoyak haihhh

tuu yang malas nak letak gambarr tuu .

hahaha =..=Y

Zuraidah said...

Wekeke. Mimpi rupanya. Ala. Kacau line la ada mesej masuk time tu. Kalau tak, boleh jadi lagi best mimpi. Heeeee. :D

atikamohdnor said...

@Zuraidah hahaha dah mimpinya macam tuu .

malas nak reka reka lagi .

hehehe





:D

muhamad hanif said...

buat entri takda gmbar lah.




(loya tekak)

atikamohdnor said...

@muhamad hanif eah suka ati kitewwww lewww .

hahha .

:p

zulhilmi.tempoyak said...

nk tnye...camne nk ngorat ek...
opsss...
kne blasah ngan abg lak satg..haha

atikamohdnor said...

@zulhilmi.tempoyak hahaha haihhh miang niii .

kalau nak tahuu g lah google .

haha :p


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess