25.8.11

kehilangan seorang sahabat :(


hye . pagi pagi lagi dalam pukul 8.oo a.m cik boboi call aku . pelik jugak . tapi aku biarkan je . dia call lagi, aku baru angkat . actually aku memang malas nak pickup call kalau tengah mamai . dikhuatiri akan melalut dan memalukan diri sendirik .

'eah u kenal Farah Nabilah tak ?'
'haaa, sape tuu?'
'Farah Nabilah Sazali laa . tengak enset maxis u ada dapat mesej tak ?'
'errr, takde pon . kenapa kenapa?'
'i dapat mesej ni, katanya meninggal'
'entah eak, lupa lah yang mana'
(letak call)

daripada aku mamai mamai terus aku dok menung sorang sorang nak perah otak aku ingatkan si Farah Nabilah ni yang mana . macam dah lalu lalang kat kepala otak aku muka dia tapi tak sure . then aku pon text cik boboi .

'sebaya kita ke budaknya? yang kecik kecik tuu eaa?'
'haah, yang pakai spec tu'
'betul ke dia meninggal ?'
'haah, excident kat Melaka'
'mana u tau ? kalau tak silap i dia sampai fm3 je kan, patu tukar sekolah'
'yupp, Mirul taman maju yang bagitahu'
bla..bla..bla...bla.....

setelah aku pikir pikir kan yang mana budaknya, aku ingat dah and dia frend ngan aku kat fb . lantas menghidupkan laptop dan membuka facebook . oo. lupa aku tak bukak fb aku tapi guna cik boboi punya . tengok status member aku dia cakap lah pasal tuu, then aku klik nama Farah yang dia tag tuu . sebab aku tak pasti apa nama dia kat fb .

actually dia excident dekat Melaka malam tadi kalau tak silap aku . and dia study kat Politeknik Merlimau Melaka tapi tak sure kos apa .

ouhh betol budak yang nii . sebab aku baru usya usya wall dia arituuu . and gambar yang sama jugak . tapi yang susah, cik boboi ni tak frend dengan dia . so aku dapat amek gambar yang ni je .

Farah Sazali 
al-fatihah
Farah Nabilah Binti Sazali
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam golongan orang orang yang beriman . . 
aminn . 

p/s : ajal dan maut tak kira umor kan . 
p/s/s : selalunya orang yang baik akan pergi dahulu 
:(

Peace yaww ! Your comments make me SMILE ®

14 ribuuuu artiss:

muhamad hanif said...

Err,


ajal . Alfatihah.

atikamohdnor said...

@muhamad hanif ermm tahuu takpe .

:(

Syazwan Che Deraman said...

alfatihah :(.
kesian.dah nak raya ni.

amirahrosli said...

al-fatihah :')

atikamohdnor said...

@Syazwan Che Deraman tahu takpe .
masuk berita tau tadi :(

atikamohdnor said...

@amirahroslierm thanks :(

ekaliyaNa said...

cm x caye dye dh g..bru comment pic dye..alfatiha..

atikamohdnor said...

@ekaliyaNa errmm eka kenal dia eaa?

memang tak caye kan . .

syrupmasin said...

al Fatihah..adoii nk raye kan..

atikamohdnor said...

@syrupmasin tau takpe wehhh . .


kesian family dia :(

syrupmasin said...

tu lah..kau jd la anak angkat family dy doe :D

atikamohdnor said...

@syrupmasin haha boleh eaaa macam tuuu /?

malu lah aku wehhh .

tetibe

:D

syrupmasin said...

haha..asal kau nk malu..dpt makan free oo :D

atikamohdnor said...

@syrupmasin errr

ingat aku kuat makan macam engkau ke ?

hahhaa


Copyright © 2008-2011 | Design by atikamohdnor@yess